Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Események betöltése

« Összes Események

Fabók Mancsi Bábszínháza: Ha betér az Égi Király

december 23 | 17:00

1 500Ft
A Zsámbéki Zsöllyekert egész évben várja a Kedves Nagyérdemű Publikumot!

2023. december 23., szombat, 17 óra
Fabók Mancsi Bábszínháza: Ha betér az Égi Király

Ősi, kincses hagyományokra visszatekintő betlehemes játékunkat bábtáncoltatással, énekmondással és élő dudaszóval ajánljuk a kedves nagyérdemű figyelmébe.

„Öregapámtúl hallottam, hogy jeles ünnep alkalmával – amennyiben kellőképpen felkészült, megfényesedett a test és a lélek – Ég a Földdel összeér. S a Mennyeknek kapuján olyankor bélátni. Úgy mesélte, hogy egyenest az Úristen szeme közi lehet olyankor nézni!

No, de emlékezzünk csak: hogy es vót ez a bizonyos születés történet, jó néhány évvel ez előtt? Egyszer volt, hol nem volt, túl a zord üveghegyeken, még az Óperenciás tenger jégtábláin es túl, éppen ott, ahol a kurta farkú malacka fagyott földet túr, ahol kidőlt kemencének bedőlt oldala es havas volt, s ahol a vénasszony szoknyájának a hetvenhetedik ráncába odafagyott a kicsiny, fehér bolha – ott volt egy mély álomba merült, sötét világ…”

A Helyfoglalásról:
Az előadásra a belépőjegy ára: 1500 Ft/fő.
Jegypénztárunk az előadást kezdete előtt egy órával nyitja ki kapuit.
Online lefoglalt jegyét legkésőbb az előadás kezdete előtt 30 perccel tudja átvenni jegypénztárunkban, ezután helyét másnak ajánlhatjuk fel. Kérjük érkezzen időben!
Helyeiket 4 héttel az előadás napja előtt kezdhetik el lefoglalni az itt megjelenő űrlapon, fél órával az előadás megkezdése előttig.

Részletek

Dátum:
december 23
Időpont:
17:00
Összeg:
1 500Ft
Esemény kategória:

Helyszín

Zsámbéki Zsöllyekert
Zártkert 3413/1.
Zsámbék, 2072 Magyarország
+ Google Térkép